973 384 010 - 671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

reservar

973 384 010 - 671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

CAT  I  ES  I  EN

Circuit termal   

Descobriu i gaudiu d’un recorregut exclusiu de
7 etapes i 2 hores de durada

L’aigua termal sulfurada és la protagonista i els contrastos de temperatura la fórmula ideal per relaxar cos i ment.

Al circuit us hi farem accedir de dos en dos, cada 15 minuts, fet que comporta més intimitat i l’oportunitat de ser atesos d’una manera personalitzada.

Si sou tres o quatre persones, tingueu present que no podreu accedir al primer pas tots junts (està pensat només per dues persones). Si que coincidireu una estona a la piscina i si voleu podreu fer junts la resta de passes.

No acceptem reserves de grups al circuit termal. Si sou un grup petit podreu reservar l’accés a la piscina interior a les 13h o bé a les 20h.

Què pot passar si no sou puntuals?  Com que les reserves es programen cada 15′ perdreu el torn i haureu d’esperar pel següent torn disponible. Si està tot plè, ja no us podrem atendre.

Les 7 etapes del circuit són:

Dutxa exfoliant de romaní (10')

Començareu el circuit prenent una dutxa d’aigua sulfurada en un espai ambientat com un safareig.
L’aigua sulfurada té un poder exfoliant important, per potenciar-lo us lliurarem un guant exfoliant i un petit sabó fet amb aigua sulfurada per tal que us feu un auto-píling i prepareu la pell per rebre els tractaments posteriors.

Piscina termal a 35º (30')

A continuació accedireu a una piscina termal interior que trobareu a 35º de temperatura i equipada amb dolls a pressió, cascades d’aigua, bombolles, bicicleta i caminador aquàtics.

Quan sortiu de la piscina reposareu el bany 10′ en un banc de pedra calent on us oferirem aigua i una poma.

Sauna seca (10')

El tercer pas del circuit consisteix en accedir a una sauna seca on podreu eliminar toxines i relaxar tensions  musculars. Hi trobareu un bol tibetà que podreu fer sonar. La seva vibració us ajudarà a netejar bloqueigs energètics i millorar la qualitat del descans.

Cambra de gel (10')

Tot seguit contrastareu l’escalfor de la sauna amb el fred alpí. Entrareu a una cambra freda equipada amb una paret de gel. No us espanteu! Dissiparem el fred oferint-vos una infusió d’anís verd amb regalèssia que al mateix temps evitarà que amb els contrastos de temperatura us baixi la pressió arterial

Bany de vapor (10')

I ara que esteu fresquets fareu un bany de vapor, diferent de la sauna pel seu alt contingut en aigua en forma de vapor i molt recomanable per a millorar l’activitat respiratòria i la relaxació general.

Cambra-pediluvi (10')

De nou un contrast. Ara imagineu que sou en un torrent. Dutxeu-vos per eliminar la suor del cos mentre aixafeu pedretes de riu. Estimulareu la circulació de cames i peus eliminant la sensació de pesadesa.

Cambra de repòs (20')

Per finalitzar, és necessari el repòs del tot el procés en un llit. Amb aquest últim pas hem recuperat un antic costum del balneari: antigament els hostes allotjats es banyaven a les banyeres d’aigua termal molt d’hora, entre les 6 i les 8 del matí,  després tornaven a l’habitació i es ficaven dins el llit per suar el bany. Tan important era prendre el bany com “covar-lo”. Aquest detall era essencial per garantir l’èxit del tractament. Per aquest motiu hem volgut que posi el punt i final a aquest circuit que esperem que us agradi.

TARIFES

Hoste hotel // 30€
Client no allotjat // 35€

Happy hour

Dijous tarda // 30 €

Tarifa especial per a clients no allotjats
(excepte festius i períodes de temporada alta)

POLÍTICA DE RESERVES I CANCEL.LACIONS

 • Per evitar decepcions, especialment els caps de setmana i festius, us recomanem reservar l’accés al circuit termal amb antelació. Utilitzeu els nostres telèfons de recepció, 973384010 o 671559585, envieu-nos un WhatsApp 630188074 o un e-mail a la nostra direcció de correu electrònic reserves@hotelsantvicenc.com 
 • El nostre balneari requereix el pagament anticipat del 50% de la totalitat del preu per a reserves en dissabtes, diumenges, festius i temporada alta.
 • Aquest pagament es pot realitzar mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària. En aquest últim cas requerim un justificant de l’operació.
 • La cancelació d’una cita concertada es realitzarà amb un mínim de 24h d’antel.lació sense càrrec addicional. Tota cancelació en el termini inferior a les 24h o no cancelació comportarà l’abonament del 50% del cost del servei.

ATENCIÓ!

L’entrada al circuit termal dóna dret a l’ús dels vestidors, les taquilles i inclou el lloguer de tovalloles, de xancletes i de casquet de bany l’ús del qual és obligatori a la piscina.

La composició química de l’aigua termal ennegreix les joies de plata. Accediu-hi sense!

Prohibit l’accés a menors de 14 anys. Consulteu les nosatres propostes per fer amb nens.

Recordeu que el nostre establiment és un centre terapèutic. Si us plau, contribuïu amb el vostre comportament a mantenir-hi un clima de respecte cap al descans de la resta de clients.

TOTES LES TARIFES INCLOUEN EL 10% D’IVA 

HORARI

Dilluns i Dimarts estem tancats, excepte períodes vacacionals.

 • Últim accés pels matins: 12,00h
 • Últim accés per les tardes: 19,00h

Banyeres   

Submergiu-vos en una banyera d’aigua termal sulfurada directament emergent del subsòl, sense additius ni artificis.

Beneficieu-vos de les seves saludables propietats i relaxeu cos i ment en solitari, en parella, en família o amb amics. Ideal després d’una excursió, jornada d’esquí, quan us faci mal l’esquena o us sentiu intoxicats. Si sou addictes a les aigües termals, qualsevol moment serà bo. Eviteu-la els dies més calorosos de l’estiu.

banyera doble ús individual

25€

banyera doble

35€

banyera familiar

50€

Informació

Compte! Cal que sapigueu que l’important d’aquets tractament és l’aigua termal per si mateixa, una aigua minero-medicinal  que va ploure fa més de 300 anys i  amb propietats que comentem a les indicacions del bany. Si no valoreu aquest fet, us recomanem que reserveu la piscina o el circuit.

 

 • Duració del bany: 25′
 • Accés als vestidors i armariets
 • Proveïm tovallola
 • Accessible per nens a partir de 0 anys
 • Tanquem diumenge per la tarda, dilluns i dimarts excepte períodes vacacionals.

Indicacions del bany: Augmenta la circulació de la sang i obre els porus afavorint l’expulsió de toxines, relaxant la musculatura, millorant la tensió, la rigidesa muscular, la toxificació general, els dolors musculars i articulars, la fibromiàlgia, la hipertensió arterial, l’ansietat, l’arterioesclerosi, la psoriasi, els èczemes, l’estrès i l’insomni.

Contraindicacions del bany: L’hipotensió arterial, les varius i les malalties cardíaques amb falta de compensació.

Piscines

Gaudiu de l’aigua termal
a l’interior o a l’aire lliure

La nostra piscina interior, amb aigua termal sulfurada a 35º de temperatura, està equipada amb dolls a pressió, cascades d’aigua, bombolles, bicicleta i caminador aquàtics.

Durant la temporada d’estiu podreu també banyar-vos a la nostra piscina exterior, també amb aigua termal, en plena natura, a la riba del riu Segre.

En horari limitat: Dilluns i Dijous pel matí i resta de dies a les 13 h i a les 20 h.

Proveïm tovallola, casquet de bany i sabatilles

Nen: de 4 a 14 anys.
Bebè: de 0 a 3 anys.

CLIENTS ALLOTJATS:  10 € adult  8€ nen 0€ bebè

CLIENTS NO ALLOTJATS: 18 €

NEN 4-14 ANYS: 10 €

BEBÈ 0-3 ANYS: Gratuit

Només estiu: de 10 a 19 h

No proveïm tovallola. Lloguer 2€ + 18€ de dipòsit.

Prohibit portar menjar o begudes no adquirides a l’hotel.

Nen: de 4 a 14 anys.
Bebè: de 0 a 3 anys.

CLIENTS ALLOTJATS: Gratuït

CLIENTS NO ALLOTJATS: 15 €

NEN 4-14 anys: 10 €

BEBÈ 0-3 anys: Gratuit

973 384 010
671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

        

Segueix-nos

Xat obert
1
Necessites ajuda?
HORARI D'ATENCIÓ: de 9 a 22 h
....................................................
Hola!
Et puc ajudar?