Massatges i més

Tractaments corporals 

clients allotjats

38€

clients no allotjats

42€

Massatge tonificant d’esquena
Massatge descontracturant de pressió ferma localitzat a l’esquena. T’aplicarem oli de cànnabis i d’àrnica que t’ajudaran a alleujar l’estrès corporal i emocional, relaxant i oxigenant la musculatura i  permetent  rebaixar la tensió acumulada.

Massatge per a cames cansades
Massatge estimulant de la circulació de les cames. Alleujarà la sensació de cames cansades i pesadesa evitant la retenció de líquida. Per què no ho combines amb la tècnica balneària benes fredes.? Sortiràs volant! (Benes fredes 20 € suplement opcional.)

Reflexologia podal
Aquesta antiquíssima teràpia consisteix en estimular els punts reflexos del peu que estan connectats amb les diferents parts del cos mitjançant el sistema nerviós. Amb la pressió adequada sobre aquests punts reflexos, els terapeutes poden incidir en el teu estat de salut, desblocar l’energia que pot causar-te una afecció determinada i contribuir a la millora del funcionament del teu organisme, les teves defenses naturals i la teva relaxació.

Peloide termal parcial
Tractament complementari per tractar el dolor localitzat, la pell de taronja i la pesadesa de les cames. T’aplicarem una barreja d’argila de qualitat i aigua termal sobre la regió afectada i te la deixarem actuar 20′. Pots escollir el peloide que més s’adapti a les teves necessitats:

Reumatològic – Aplicació molt localitzada calenta per reuma, dolors articulars, rehabilitacions, contusions i esquinços

Antiedematós – Aplicació freda localitzada per pesadesa a les cames, cames cansades, edemes i cames inflades

Anticel·lulític – Aplicació calenta localitzada per pell de taronja, pell flàccida, acció reductora. Indicat com a tractament complementari en liposuccions, mesoteràpia, radiofreqüència i LPG.

Massatge infantil – De 6 a 12 anys
Únicament de 9 a 12 h. Els més petits adoraran aquest massatge de cos sencer de pressió suau i molt relaxant que els ajudarà alliberar tensions físiques i emocionals i a reforçar el sentiment de seguretat i confiança.

 

 

Tractaments corporals 

clients allotjats

60€

clients no allotjats

64€

Massatge holístic antiestrès – Relaxant
La combinació de diferents tècniques converteixen aquest massatge en el més relaxant dels nostres tractaments manuals. Especialment indicat a les persones que desitgen rebre un massatge plaent i sense dolor. Realitzat amb olis de Baobab, espígol i bergamota és el tractament ideal per desconnectar, eliminar tensions físiques i mentals en un ambient relaxat.

Sessió fisioterapeuta
Si pateixes algun dolor físic, el nostre servei de fisioteràpia et pot ajudar. Examinarem  la teva lesió amb la finalitat de fer-te recuperar la salut i millorar la teva qualitat de vida. Oferim fisioteràpia esportiva, neuromusculoesquelètica, pediàtrica, respiratòria, traumatològica i geriàtrica.

Massatge detox –  Drenant, aprimant i reafirmant
Tractament corporal específicament dissenyat per drenar, reafirmar i tractar el greix localitzat del cos. Combina el massatge manual amb olis aprimants totalment naturals i la Fustateràpia, una tècnica mil·lenària xinesa realitzada amb utensilis de fusta específics per remodelar la silueta i reposicionar volums adaptant-se a les diferents parts del cos.

Píling amb tres sals & hidratació
Exquisida exfoliació corporal realitzada amb tres diferents tipus de sals (de França, de l’Himàlaia i de la Mar Morta) i olis essencials que ajudaran a la teva pell a desfer-se de totes les cèl·lules mortes i a recuperar elasticitat. El tractament finalitza amb una hidratació de tot el cos. Et recomanen que prèviament al píling reservis una banyera termal! L’aigua sulfurada té un destacable efecte exfoliant natural que prepararà la pell per tal que l’exfoliació a la cabina sigui més efectiva.

Massatge descontracturant – Quiromassatge 
Massatge corporal de pressió ferma per alleujar tensions musculars i dolors en general. Els olis descontracturants de cànnabis, àrnica, pàtxuli i clau, alleujaran el teu estrès emocional i corporal relaxant i oxigenant la musculatura i permetent treballar la tensió acumulada.

Embolcall d’argila antioxidant Aplicació tèbia a tot el cos d’una barreja d’argila de qualitat i aigua termal per millorar la tonicitat de la pell i l’expulsió de toxines. Et realitzarem aquest tractament sobre un llit d’aigua. Ja veuràs que confortable! El tractament finalitza amb una dutxa d’aigua termal.

Tractaments facials  

clients allotjats

65€

clients no allotjats

69€

La higiene perfecta – Tot mena de pells
El secret de la bellesa facial és la higiene. Nosaltres te’n oferim una profunda i sense dolor, que realitzarem amb una mascareta especial de carbó actiu i  productes orgànics i vegans de la firma Sçens que ajudaran a la teva pell a desfer-se de totes les impureses, a esborrar els mals causats per la pol·lució i a recuperar un aspecte radiant i lluminós. Primer pas indispensable per sanejar la pell i preparar-la per tractaments posteriors.

Tractament facial – Rejovenidor
Potser ja t’hem comentat alguna vegada que el simple fet de rentar-te la cara amb sabó i esbandir-te-la amb aigua sulfurada del nostre balneari, ja té un efecte rejovenidor de la pell.  Ja ho comprovaràs si t’allotges amb nosaltres o vens a rebre tractament. Si a més a més, reserves el tractament rejovenidor, que inclou un píling enzimàtic, una mascareta amb efecte lifting intens i aplicació de productes amb principis actius 100% naturals de la firma Sçens que t’aplicarem amb la millor cura i professionalitat, et miraràs al mirall i diràs WOW!

Tractament nutritiu- Doctor Hauschka.
Massatge facial suau realitzat amb productes 
100% naturals i elaborats amb plantes medicinals de la firma cosmètica Doctor Hauschka, especialitzada en pells delicades i sensibles. Combina una neteja profunda, un drenatge limfàtic i una nutrició de la pell proporcionat un gran benestar.

Tractament reafirmant – Kobido
Massatge d’origen japonès que consisteix en una reflexoteràpia facial que treballa els punts dels meridians d’acupuntura i dels diferents òrgans que es troben reflectits a la cara.  Mitjançant moviments suaus, però alhora profunds es fa un drenatge limfàtic i una activació de la microcirculació del rostre, afavorint una pell més tersa, il·luminada, millorant la circulació més profunda i proporcionant un efecte lífting immediat. Un tractament deliciós i plaent.

Tècniques balneàries  

20 €

Únicament en horari de matins.

Parafang, parafina, inhalador, benes fredes i aplicació de placton termal.

Xat obert
1
Necessites ajuda?
HORARI D'ATENCIÓ: de 9 a 22 h
....................................................
Hola!
Et puc ajudar?