Mesures de prevenció

Mesures de prevenció que hem implantat per oferir-vos una estada tranquil·la i segura.

Distancia social i protecció
– Ni petons ni abraçades, ni encaixades de mà. Ens alegrarà veure-us i ens entristirem quan marxeu però a fi d’evitar possibles contagis i mentre perduri la pandèmia, haurem de ser molt rigorosos en mantenir una distància prudencial entre nosaltres i evitar el contacte físic.
– Us recordem que l’ús de la mascareta és obligatori en qualsevol espai interior i exterior de l’hotel, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat personal d’almenys un metre i mig.
– En el cas d’estades llargues us recomanem que porteu un termòmetre de casa per poder-vos controlar la temperatura en cas de necessitat. En qualsevol cas nosaltres en disposarem d’un sense contacte amb el qual prendrem la temperatura als clients amb paquets-estada que incloguin visita mèdica.
– Hem establert un aforament màxim a cada sala de l’hotel per tal que us hi pugueu relaxar amb tota seguretat.

Higiene equip de treball i espais de l’hotel.
– Hem actualitzat tots els protocols de neteja tenint en compte les necessitats del moment i les peculiaritats de cada departament.
– Tot el personal ha incrementat la periodicitat de la rentada de mans i cada equip vetlla per la desinfecció de les superfícies que tenen més contacte: Botons ascensor, baranes, mànecs de portes, interruptors, taules, respatllers de cadires, taulells, banys, claus, dosificadors de gel…
– Trobareu dispensadors d’hidrogel per desinfectar-vos les mans per tot l’establiment; a l’entrada, a la recepció, abans d’accedir al restaurant, a les diferents plantes d’habitacions, al centre termal, piscina exterior, sales comuns, terrassa…
– Us recomanem que no compartiu l’ascensor amb persones d’altres unitats familiars i que en la mesura que sigui possible utilitzeu el bany de la vostra habitació en comptes dels de la planta baixa de l’hotel.

Recepció
– Prèviament a la vostra arribada us demanarem que ens envieu per una foto del vostre DNI o passaport per poder agilitzar el check in i evitar esperes a la recepció.
– També caldrà que complimenteu una declaració de responsabilitat abans de la vostra arribada per garantir la seguretat de clients i equip.
– Hem substituït les claus tèxtils de les habitacions per unes de fusta que permetran una millor desinfecció. Per evitar contactes innecessaris, porteu-les a sobre i deixeu-les a la recepció només si sortiu de l’hotel.
– Tenim instal·lada una mampara de vidre sobre el taulell de recepció. Si us plau, mantingueu-vos darrere i respecteu la distància de seguretat.
– Gràcies a un nou servei de WhatsApp d’empresa, podreu fer-nos qualsevol consulta des de la comoditat de la vostra habitació o espais interiors o exteriors de l’hotel entre les 8 i les 23 h. També farem servir aquest sistema per fer-vos arribar tota la informació relativa a excursions i activitats que ens demaneu.
– A les sales hem retirat les revistes i jocs que teníem a disposició dels hostes. Per llegir els diaris o consultar els llibres de la biblioteca us demanem que us poseu els guants d’un sol ús que trobareu a la vostra disposició. Escolliu sense por el llibre que vulgueu llegir, torneu-lo a recepció i el posarem en quarantena.
– El vespre previ a la vostra sortida us farem arribar per escrit, email o WhatsApp la proforma de la vostra factura per tal que la reviseu i agilitzem el procés de check out.

Restaurant

– L’organització serà indispensable per aconseguir serveis segurs.

– Reserveu hora per cada àpat que desitgeu fer amb nosaltres.

– Hem espaiat la distància entre les taules del menjador i reduït la capacitat de comensals per garantir les distàncies necessària.

– No acceptem reserves de taules de més de 6 comensals per garantir la seguretat.

– Podreu consultar el menú del dia i carta de la cafeteria des del vostre smartphone escanejant un codi QR que trobareu a les taules.

– Hem substituït el bufet de desdejunis per un esmorzar servit a taula. Us oferirem diferents opcions que haureu d’escollir la nit anterior.- Hem ampliat l’oferta d’entrepans i plats informals per demanar a la terrassa.                                                                                 <

Habitacions                                                                                                                                                                                                                                                      
– Hem retirat alguns tèxtils decoratius de les habitacions com ara coixins, catifes i mantetes per raons d’higiene.

Centre Termal
– Mantenim una estricta política d’aforament al circuit termal i piscines.
– Els tractaments en cabina es realitzen seguint el protocol de seguretat i higiene establert per la llei.
– Hem limitat les reserves de clients no allotjats a la piscina termal exterior i assignem hora d’accés en tres franges horàries.
– L’aforament del vas de la piscina termal exterior queda restringit a 8 banyistes a l’hora i amb un temps limitat de 15 minuts per bany. Per respecte a la resta de clients us demanem que no supereu el temps màxim permès.

Siguem responsables i conscients i ajudem entre tots amb sentit comú a prevenir el contagi.

973 384 010
671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

Troba'ns

        

Segueix-nos

Xat obert
1
Necessites ajuda?
HORARI D'ATENCIÓ: de 9 a 22 h
....................................................
Hola!
Et puc ajudar?