973 384 010 - 671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

reservar

973 384 010 - 671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

CAT  I  ES  I  EN

Mesures de prevenció

Mesures de prevenció que hem implantat per oferir-vos una estada tranquil·la i segura.

Distancia social i protecció
– Ni petons ni abraçades, ni encaixades de mà. Ens alegrarà veure-us i ens entristirem quan marxeu però a fi d’evitar possibles contagis i mentre perduri la pandèmia, haurem de ser molt rigorosos en mantenir una distància prudencial entre nosaltres i evitar el contacte físic.
– Us recordem que l’ús de la mascareta és obligatori en qualsevol espai interior i exterior de l’hotel, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat personal d’almenys un metre i mig.

Higiene equip de treball i espais de l’hotel.
– Hem actualitzat tots els protocols de neteja tenint en compte les necessitats del moment i les peculiaritats de cada departament.
– Trobareu dispensadors d’hidrogel per desinfectar-vos les mans per tot l’establiment; a l’entrada, a la recepció, abans d’accedir al restaurant, a les diferents plantes d’habitacions, al centre termal, piscina exterior, sales comuns, terrassa…

Recepció
– Hem substituït les claus tèxtils de les habitacions per unes de fusta que permetran una millor desinfecció. Per evitar contactes innecessaris, porteu-les a sobre i deixeu-les a la recepció només si sortiu de l’hotel.
– Tenim instal·lada una mampara de vidre sobre el taulell de recepció. Si us plau, mantingueu-vos darrere i respecteu la distància de seguretat.
– Gràcies a un nou servei de WhatsApp d’empresa, podreu fer-nos qualsevol consulta des de la comoditat de la vostra habitació o espais interiors o exteriors de l’hotel entre les 8 i les 23 h. També farem servir aquest sistema per fer-vos arribar tota la informació relativa a excursions i activitats que ens demaneu.

Restaurant
– L’organització serà indispensable per aconseguir serveis segurs.
– Reserveu hora per cada àpat que desitgeu fer amb nosaltres.
– A partir del dia 15 d’octubre el govern elimina les restriccions pel que fa l’aforament i espais entre comensals dels restaurant.  Tantmateix no acceptem reserves de taules de més de 6 comensals a la sala per garantir la tranquilitat que els nostres clients hostatjats requereixen. Disposem d’una sala privada on atendre taules de 8 i fins a 10 persones.
– Podreu consultar el menú del dia i carta de la cafeteria des del vostre smartphone escanejant un codi QR que trobareu a les taules.
– A partir del 15 d’octubre hem retablert el servei de desdejuni tipus bufet habitual en substitució del servei de desdejuni a taula que hem estat oferint durant l’època covid més crítica.

Centre Termal
– Mantenim una estricta política d’aforament al circuit termal i piscines.
– Els tractaments en cabina es realitzen seguint el protocol de seguretat i higiene establert per la llei.

973 384 010
671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

        

Segueix-nos

Xat obert
1
Necessites ajuda?
HORARI D'ATENCIÓ: de 9 a 22 h
....................................................
Hola!
Et puc ajudar?