973 384 010 - 671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

reservar

973 384 010 - 671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

CAT  I  ES  I  EN

Termalisme social

Programa de Termalisme Social de l’Estat Espanyol

A través del Programa de Termalisme Social l’Estat espanyol proporciona als pensionistes, que per prescripció facultativa precisin els tractaments que es presten en els balnearis i que reuneixin determinats requisits, l’accés a preus reduïts en aquests establiments.
El Programa està organitzat i finançat pel Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat, a través del Instituto de Mayores y Servicios Sociales, que és qui anualment concerta amb establiments termals la reserva de places en balnearis per a l’estada i tractament de les persones usuàries del Programa.

Qui en pot ser beneficiari?

Poden ser beneficiaris/es d’una de las places del Programa de Termalisme Social els/les ciutadans/es espanyols/es i nacionals d’altres països, que compleixin els següents requisits:

Ser pensionista del Sistema de la Seguretat Social per els conceptes de jubilació i invalidesa, en tot cas, i per el concepte de viduïtat o d’altres pensions, únicament quan la persona beneficiaria hagi complert els seixanta anys d’edat. Igualment, podran ser beneficiaris/es de les places els/les espanyols/es residents a l’exterior, sempre que percebin una pensió pública, tinguin més de 60 anys i compleixin amb la resta de requisits.

 • No patir trastorns mentals greus que puguin alterar la normal convivència als establiments, ni malalties infecto-contagioses.
 • Poder valdre’s per si mateix.
 • Necessitar els tractaments termals sol·licitats i no tenir contraindicació mèdica per a la recepció dels mateixos.
 • Realitzar, en el termini indicat a la convocatòria de places, la sol·licitud i aconseguir l’expedient, de conformitat amb el barem establert, la puntuació que permeti accedir a un dels balnearis i torns sol·licitats.
 • La persona sol·licitant podrà anar acompanyada del seu cònjuge o de la persona amb qui convisqui en relació de parella, per a la que no s’exigeix l’obligació de percebre pensió de la Seguretat Social.

Serveis oferts en el Programa

Dins del Programa de Termalisme Social s’inclouen els següents serveis:

 • Allotjament i manutenció en règim de pensió completa i en habitacions dobles d’ús compartit orientades al costat de la carretera.

Tractaments termals bàsics, que comprendran:

 • El reconeixement mèdic a l’ingressar en el balneari per prescriure el tractament adequat a cada persona.
 • El tractament termal bàsic que, en cada cas, prescrigui el metge del balneari.
 • El seguiment mèdic del tractament.
 • El lloguer de barnús i tovallola.
 • Pòlissa col·lectiva d’assegurança turística.
 • Agenda d’activitats

Transport

Les persones beneficiaries dels torns realitzaran els desplaçaments al balneari, així com la tornada als seus domicilis, per el seu compte.

 

Transport públic recomanat des de Barcelona:

-sortida estació del Nord 7:30 h, arribada a la Seu d’Urgell a les 11.05 h

-sortida estació del Nord 15:00h , arribada a la Seu d’Urgell a les 17:20h

-sortida estació del Nord 19:00h, arribada al mateix Balneari sant Vicenç a les 21:30h

El balneari disposa d’un servei de recollida a La Seu d’Urgell.

 

 • Consulteu-nos respecte els serveis especials de taxi des de Barcelona fins el Balneari

Informació balneari

Els torns tenen una duració de10 o 12 dies, comprenent 9 o 11 nits.
L’establiment hoteler on transcorrerà l’estada es troba, en el cas del balneari Sant Vicenç, en el mateix immoble on s’efectua el tractament termal disposant, dels següents serveis:

 • habitacions dobles amb orientació a la carretera, bany, calefacció, televisió i aigua termal en totes elles
 • cafeteria
 • restaurant
 • saletes d’estar, jocs, internet i lectura
 • sala de billar
 • wifi gratuït a les habitacions i àrees comunes

Disposem únicament de 3 habitacions individuals per torn que reservem sense càrrec addicional pels usuaris que primer enviin la paga i senyal.

Com es sol·licita la plaça?

Anualment, es publica al BOE una Resolució  de la Direcció General de l’Imserso per la que es convoca la concessió de places per a pensionistes que desitgin participar en el Programa de Termalisme Social. En aquesta Resolució es fixa el número de places del Programa, la duració dels torns, el preu a pagar per els beneficiaris i el lloc, termini i forma de presentació de les sol·licituds.

Si la passada temporada vostè va sol·licitar plaça i reunia requisits per a participar en el programa, no es necessari que complimenti una nova sol·licitud, ja que l’Imserso, li remetrà per correu un model simplificat per a  la renovació de la seva sol·licitud.

 

973 384 010
671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

        

Segueix-nos

Xat obert
1
Necessites ajuda?
HORARI D'ATENCIÓ: de 9 a 22 h
....................................................
Hola!
Et puc ajudar?