973 384 010 - 671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

reservar

973 384 010 - 671 559 585

reserves@hotelsantvicenc.com

CAT  I  ES  I  EN

Dates to remember

9 unmissable events

Mark this dates with a big red circle on your calendar so you don’t miss them out for anything in the world. The only downside to the events we propose, is that they can create addiction … but don’t worry about it, book in advance and we will always try to save your favorite room.

Herbal Remedies and Natural Products Fair

Tuixent / Last Sunday of May

In this fair the people of Tuixent recreate the traditional role of the trementinaires, a healing tradition of the women of the Tuixen valley from the end of the 19th century to the 1980s. The women collected herbs and remedies such as the resin from pine trees, prepared natural medicines and then went out on foot to visit the large houses and sell their products.

Mercat medieval dels canonges

La Seu d’Urgell / 1r cap de setmana de Juny
El centre històric de la ciutat es transforma durant aquests dies en un gran escenari on el temps sembla tornar enrere i on viureu gratificants sensacions de màgia i alegria per la música i els espectacles; els colors dels vestits, les teles i les parades; les olors; els sabors i el caliu dels urgellencs i les urgellenques.

Nits de Jazz al Balneari

Jazz en viu al Balneari / Tots els divendres de Juliol 
Totes les nits de divendres del mes de Juliol us sorprendrem amb una actuació de jazz de qualitat que podreu gaudir en la intimitat de la nostra terrassa. Enguany ja celebrarem la tercera edició d’aquest petit festival de Jazz que en edicions passades ha comptat amb les actuacions de: Scott Hamilton, Big Mama Montse & Sister Marion, Gemma Abrié, August Tharrats & Sophie Dee, Victor Brunch & Nito Figueras i Toni Solà Quartet.

Trobada d'acordionistes del Pirineu

Arsèguel / Últim cap de setmana de Juliol
Durant uns dies, les notes que s’escapen dels acordions emplenen tots els carrers, places i racons del poble d’Arsèguel. Situat al peu del Cadí, el millor festival d’acordió diatònic d’Europa, aplega acordionistes de les terres pirinenques, d’Europa i del continent americà. Els més grans intèrprets hi fan cap un any i un altre per tocar, cantar i ballar fins a la matinada.

Espectacle Medieval Retaule de Sant Ermengol

La Seu d’Urgell / 1a quinzena d’Agost / www.retaulesantermengol.org
Reviviu la grandiositat de l’Edat Medieval amb aquesta fantàstica representació de música i llum que evoca moments de la vida de Sant Ermengol bisbe d’Urgell a l’incomparable claustre romànic de la Catedral de La Seu d’Urgell

Fira de Sant Ermengol. Fira de formatges i artesania dels pirineus

La Seu d’Urgell / 3r cap de setmana d’octubre
La Fira acull en un espai comú els millors formatgers artesans provinents de tot l’arc pirinenc, del Mediterrani a l’Atlàntic i dels vessants nord i sud de la serralada. Els visitants podran trobar formatges elaborats als Pirineus catalans, aragonesos, navarresos, bascos i francesos.

Fira del Cavall hispà-bretó

Puigcerdà / 1r cap de setmana de novembre
La capital catalana del cavall hispà-bretó celebra aquesta fira on es poden trobar els millors exemplars de la comarca. Paral·lelament també es celebra un concurs monogràfic d’aquesta raça equina, que té lloc el dissabte de la fira.

Festival Internacional de Música Joan Brudieu

La Seu d’Urgell / Juliol i Agost / www.festivalbrudieu.net
Gaudiu durant la vostra estada d’aquest recomanable cicle de concerts de música clàssica en el marc del patrimoni monumental de la ciutat.

973 384 010
671 559 585

Find us

 

        

Follow us

 

Xat obert
1
Necessites ajuda?
HORARI D'ATENCIÓ: de 9 a 22 h
....................................................
Hola!
Et puc ajudar?